Športne kape po naročilu

Nazaj na Hribovski kotiček
Športne kape po naročilu

Športne kape po naročilu

Imate podjetje, društvo ali klub in potrebujete športno kapo v vaših barvah in vzorcih?

Pri ekipi Hribovc.si vam izdelamo kvalitetne športne kape po naročilu in po vaših željah.

Visoka kvaliteta športnih kap po meri, hitra izdelava in dostava ter ugodna cena so naše glavne prednosti. Izbirate lahko med različnimi barvami in motivi.

Minimalno naročilo: 50 kosov na vzorec.

Kontakt: Za vse informacije nas lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: partner@hribovc.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

O športni kapi Hribovc.si

Športna kapa Hribovc.si je kvalitetna izolirana večnamenska športna kapa, ki je primerna za vse vrste športnih aktivnosti – od lažjih do intenzivnih. Visoko kvalitetna tehnična italijanska tkanina namreč zagotavlja zaščito pred vetrom in mrazom, z mikrotkanino na notranji strani pa ohranja temperaturo, diha, greje, odvaja vlago in se hitro suši. Vse to zagotavlja izjemno prijeten občutek med nošenjem. Zaradi izjemne elastičnosti kapa nudi dober oprijem glave, zato med aktivnostjo ostane na mestu in ne leze z glave. Kapa je primerna za različne športne aktivnosti tako za rekreativne kot tudi za profesionalne športnike.

Športne kape so različnih velikosti, le-te pa so univerzalne, kar pomeni, da so primerne tako za moške kot tudi za ženske.

Celotno ponudbo športnih kap Hribovc.si lahko preverite na naši spletni strani.

Projekti

Deli objavo na:

Nazaj na Hribovski kotiček