Pohodne nogavice po naročilu

Nazaj na Hribovski kotiček
Pohodne nogavice po naročilu

Pohodne nogavice po naročilu

Imate podjetje, društvo ali klub in potrebujete pohodne nogavice v vaših barvah in vzorcih?

Pri ekipi Hribovc.si vam izdelamo kvalitetne pohodne nogavice po naročilu in po vaših željah.

Visoka kvaliteta pohodnih nogavic po meri, hitra izdelava in dostava ter ugodna cena so naše glavne prednosti. Izbirate lahko med različnimi modeli, materiali in višinami pohodnih nogavic (poletne, zimske, letne) ter barvami in motivi.

Minimalno naročilo: 30 parov na eno številko.

Kontakt: Za vse informacije nas lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: partner@hribovc.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

O pohodnih nogavicah Hribovc.si

Pohodne nogavice Hribovc.si so modernega videza, izdelane s pomočjo skrbnih tehnik za izpopolnitev kroja in materialov glede na potrebe pohodnika. Nogavice so mehke in udobne ter tako primerne za kratke kot tudi za celodnevne pohode. Ojačane so na predelu prstov, pete, ahilove tetive in stopala, kar zmanjšuje možnost nastanka žuljev in otiščancev. So izjemno prijetne ob stiku s koži, saj so izdelane iz koži prijaznih materialov. Zaradi športnega kroja in dodanega patenta na stopalu se odlično prilegajo nogi in ostanejo na mestu tudi med uporabo. Primerne so tako za visoke kot tudi za nizke pohodne čevlje.

Pohodne nogavice so različnih velikosti/številk, le-te pa so univerzalne, kar pomeni, da so primerne tako za moške kot tudi za ženske.

Celotno ponudbo pohodnih nogavic Hribovc.si lahko preverite na naši spletni strani.

Deli objavo na:

Nazaj na Hribovski kotiček