Naglavni trakovi po naročilu

Nazaj na Hribovski kotiček
Naglavni trakovi po naročilu

Naglavni trakovi po naročilu

Imate podjetje, društvo ali klub in potrebujete naglavni trak v vaših barvah in vzorcih?

Pri ekipi Hribovc.si vam izdelamo kvalitetne naglavne trakove po naročilu in po vaših željah.

Visoka kvaliteta naglavnih trakov po meri, hitra izdelava in dostava ter ugodna cena so naše glavne prednosti. Izbirate lahko med različnimi barvami in motivi.

Minimalno naročilo: 50 kosov na vzorec.

Kontakt: Za vse informacije nas lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: partner@hribovc.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

O naglavnem traku Hribovc.si

Ta večnamenski športni trak je primeren tako za lažje kot tudi za intenzivne športne aktivnosti. Visoko kvalitetna, tehnična, italijanska tkanina namreč zagotavlja zaščito pred vetrom in mrazom, z mikrotkanino na notranji strani pa ohranja temperaturo, diha, greje, odvaja vlago in se hitro suši. Vse to zagotavlja izjemno prijeten občutek med nošenjem. Zaradi izjemne elastičnosti trak nudi dober oprijem glave, zato med aktivnostjo ostane na mestu in ne leze z glave. Trak je primeren za različne športne aktivnosti tako za rekreativne kot tudi za profesionalne športnike.

Naglavni trakovi so v eni velikosti, le-ta pa je univerzalna, kar pomeni, da so primerni tako za moške kot tudi za ženske.

Celotno ponudbo naglavnih trakov Hribovc.si lahko preverite na naši spletni strani.

Naglavni trakovi po naročilu ali personalizirani trakovi so na voljo pri nas.

Deli objavo na:

Nazaj na Hribovski kotiček