Hribovc zgodba

Hribovc zgodba je dokaz vztrajnosti, srčnosti in dobroti. Skupaj ustvarjamo najbolj priljubljeno Hribo - Skupnost v Sloveniji!

Ne ni se začelo 7.7.777 pr. n. št., še več, zgodba se ni odvijala za 7 gorovji, 7 jezeri in 7 gozdovi, niti v zgodbi ne obstajajo palčki in ostala pravljična bitja. Obstaja pa bitje, bitje, ki se je borilo, da je preživelo vse ovire tega sveta. Rešila ga ni moč, rešila ga je spretnost in iznajdljivost. Rešilo ga je um in predvidevanje, predvidevanje kako si izboriti prihodnost.

Takrat se je rodil ptiček Hribovc, rodil se je verjetno že prej, nas pa je dosegel takrat in lahko smo hvaležni za to! Vse skupaj se je začelo leta 2017, pisal se je mesec september, mesec, ki bo zapisan v knjige začetka Hribovc zgodbe. Leto in mesec, ko se je rodila ideja za Hribovc skupnost, skupnost, ki bo povezovala. Skupnost, ki se bo družila. Skupnost, ki bo športala in še več - skupnost, ki bo bila eno!

Celotna Hribovc zgodba temelji na dobri volji in pozitivni energiji. Spletna stran in ostali portali so narejeni z namenom, da ponudimo največ možnih informacij o hribih in prikažemo hribe v najlepši luči. Namen projekta pa je tudi, da se širi dobra volja in pozitivna energija. Ni lepšega občutka, kot biti srečen in nasmejan. Res je, da to ni pravljična zgodba, vendar je zgodba, ki je resnična in prav tako s srečnim koncem! Konec koncev pa se sploh ne ve, kje je konec od te zgodbe? Ali je to edina zgodba, ki nima konca?

Bodi del te čudovite zgodbe!

Ekipa Hribovc

TOP